Traditionele Thaise massage

De traditionele Thaise massage is een intensieve massage van het lichaam waarbij verschillende rek- en strekoefeningen worden uitgevoerd. De stevige massage omvat verschillende technieken en wordt zonder gebruik van olie uitgevoerd. Voor het masseren worden naast de handen ook de ellebogen en knieƫn gebruikt. Deze massage helpt vastzittende gewrichten lost te maken, spierspanning te verlichten om zo de organen te stimuleren en het energiesysteem in balans te brengen. De behandeling wordt op een stevig matras uitgevoerd.


Thaise massage met oliemix

Deze warme olie massage bevordert het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam alsmede de doorbloeding. Het eerste half uur bestaat uit een traditionele Thaise massage waarbij rek- en strekoefeningen worden toegepast om zo voor meer flexibiliteit en een gebalanceerd lichaam te zorgen. In het tweede half uur wordt massage olie gebruikt welke geschikt is voor alle huidtypen. 


Thaise Spa olie massage

Tijdens deze massage wordt het lichaam zacht gemasseerd wat een ontspannend gevoel oplevert. Deze massage is niet bijzonder intensief maar stimuleert de bloedsomloop en ontspant uw spieren.


Voetmassage

Onze voeten moeten ons gedurende de hele dag dragen. Gespannen of vermoeide voeten kunnen een hoop stress met zich meebrengen. Door de voeten te masseren kunnen pijnlijke klachten als deze worden verminderd. De voetmassage wordt in een confortabele stoel gegeven en er wordt gebruik gemaakt van speciale voetcreme in combinatie met massage olie.

Handmassage

Voor veel mensen die een beroep uitoefenen waarbij de handen worden gebruikt is een handmassage geen overbodige luxe. Tevens werken we steeds meer en vaker met de computer en met onze mobiele telefoon. 
We gebruiken onze handen de gehele dag en het is belangrijk om deze goed te verzorgen. 
Onze handmassage wordt op een speciale massage tafel uitgevoerd. Niet alleen uw handen maar ook uw armen worden gemasseerd met olie.